mnich Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam Zamierzam zamówić ten odbiornik: SMC-16SCAN SPCM35 http://www.modelarski.com/index.php?page=product&id=2939 . Liczę na dobry zasięg bez zakłóceń. Czy ktoś już go posiada i mógłby się wypowiedzieć na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 dwumetrowa Katana na nim lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 mnich, a jaki masz nadajnik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KJ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja posiadam taki odbiornik w modelu elektrycznego śmigłowca T-Rex SE. Narazie nie miałem z nim żadnego problemu. Odbiornik współpracuje TYLKO z aparaturami Graupner / JR w trybie SPCM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 mx-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KJ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 No to nie widzę problemu. Dodatkowa informacja jest taka że odbiornik jest 8 kanałowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 ja tez na nim latam na zboczu bez problemowy odbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.