636 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 witam wszystkich asow przestworzy na wstepie chcialem wszystkich przeprosic za zasmiecanie forum napewno bede mial mase pytan bo jesli chodzi o sprzety RC to jestem zielony hm moje modele kartonowe nie lataja a jako ze mam malego lotniczego bakcyla chcialem miec jakis mobilny sprzet mam nadzieje ze pomozecie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Witamy na forum możesz śmiało pytać o każda kwestię,ale poszukaj najpierw czy aby przypadiem nie był już dany temat poruszany na forum :wink: . Twój ten przecinak z avatara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Witamy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Maszynka fajna ale Twoją twarzyczkę chcielibyśmy poznać więc jeśli to nie problem prosimy o zmianę avatara. Tymczasem dodaję do grupy. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.