radi81130 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Pozdrawiam wszystkich modelarzy, zaczynam swoja przygode z modelami od samochodu rc i mam nadzieje ze na gruncie sie nieskonczy, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Witaj, ale uRZytkowników to tu raczej nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radi81130 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Dzieki za korekte, mam pytanie, to moje pierwsze forum i nie wiem dlaczego niemoge załozyc tematu, musze byc dopuszczony przez moderatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 musze byc dopuszczony przez moderatora? I owszem ale to da się "naprawić". Witaj na forum :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.