Gość tom_tom Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Cześć Tym razem udało się nam spotkać na wspólnym lataniu na małej, niepozornej górce Bucze. Górka znajduje się w okolicy miejscowosci Górki Wielkie, niedaleko Bielska-Białej. Wiał leciutki (1-3 m/s) wiaterek południowo-zachodni oraz przygrzewało słoneczko - terma dawała się we znaki fot. 1: polana na górce Bucze - widok z dołu (na zdjęciu wydaje się płaska, a w rzeczywistości dałoby się na niej spokojnie rozgrywać zawody F3F) fot. 2: Jurek Gieruszczak i Edward Trzopek z modelem elektryka MISTRAL fot. 3: Tomek Konior (autor tego postu) z rzutkiem R Mini fot. 4: Cała ekipa w składzie: (od lewej) Michał Skarwecki z synem, Edward Trzopek, Jurek Gieruszczak, Bruno Rusin, Tomek Konior wraz z córeczką Julką (na rękach Bruna) Pozdrawiam i życzę udanych lotów - Tomek
Gość Góra Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Ładnie prezentuje się ta Górka, pewnie stanie się kolejnym moim celem wyprawy rowerowej. Nie miałem na nią pomysłu a tu Pan mi pomysł podsunął Ostatnio zdobyłem Żar to tę górkę też zdobędę Przy okazji poznam kolejne miejsce zdatne do latania, a trochę się tego ostatnimi czasy zbiera w okolicach Bielska.
Gość tom_tom Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 ... więc zapraszamy na następne latanie Poniżej jeszcze jedna fotka z Bucza - "Jotka" na starcie pozdrawiam - Tomek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.