Gość tom_tom Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Cześć Tym razem udało się nam spotkać na wspólnym lataniu na małej, niepozornej górce Bucze. Górka znajduje się w okolicy miejscowosci Górki Wielkie, niedaleko Bielska-Białej. Wiał leciutki (1-3 m/s) wiaterek południowo-zachodni oraz przygrzewało słoneczko - terma dawała się we znaki fot. 1: polana na górce Bucze - widok z dołu (na zdjęciu wydaje się płaska, a w rzeczywistości dałoby się na niej spokojnie rozgrywać zawody F3F) fot. 2: Jurek Gieruszczak i Edward Trzopek z modelem elektryka MISTRAL fot. 3: Tomek Konior (autor tego postu) z rzutkiem R Mini fot. 4: Cała ekipa w składzie: (od lewej) Michał Skarwecki z synem, Edward Trzopek, Jurek Gieruszczak, Bruno Rusin, Tomek Konior wraz z córeczką Julką (na rękach Bruna) Pozdrawiam i życzę udanych lotów - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Góra Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ładnie prezentuje się ta Górka, pewnie stanie się kolejnym moim celem wyprawy rowerowej. Nie miałem na nią pomysłu a tu Pan mi pomysł podsunął Ostatnio zdobyłem Żar to tę górkę też zdobędę Przy okazji poznam kolejne miejsce zdatne do latania, a trochę się tego ostatnimi czasy zbiera w okolicach Bielska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ... więc zapraszamy na następne latanie Poniżej jeszcze jedna fotka z Bucza - "Jotka" na starcie pozdrawiam - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.