Locke Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Chodziło o to delikatne podmówienie się o przyciśnięcie przycisku "pomógł".. baxter12, nie prawda, dlatego dałem tego emota: :rotfl: Kolega HubertFab w innym swoim temacie dał pomógł mi, zapominając o innych(zresztą napisałem to w tamtym temacie), więc to tak na żarty napisałem nooo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Nie wiem czy te punkciki tu są najważniejsze?! - Ale macie i żryjcie ! :mrgreen: Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Dla niektórych bardzo ważne, ale po trzydziestym, to już zwykle jest wszystko jedno.. :lol2: Pozdrawiam. P.S. Mam nadzieje że nikogo nie uraziłem swoim rubasznym poczuciem humotu. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Dla niektórych bardzo ważne, ale po trzydziestym, to już zwykle jest wszystko jedno.. Też racja. Na elektroda.pl mam 31 i już nie pragnę ich tak jak tych 5 pierwszych. 8) Zapraszam do podejrzenia mojego modelu http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=25370 . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Widziałem, podziwiałem. Gratuluje sprytnego modeliku, i ładnie latającego. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.