Marcus Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Od natarcia? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 środek ciężkości znajduje znajduje się w 1 do 3 cm od natarcia dolnego płata http://www.amjd.ch/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Dolnego? Ciekawe Ja wyważałem na 1/3 górnego i było wszystko ok :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Co ze sklonem i wykłonem? Wyczytałem że na 0 stopni. Jak to się sprawdzi w praktyce? Model z pakietem 3s 1300 mah wazy ok 310g. Jakieś rady przed oblotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 2 stopnie w dól 2 stopnie w prawo. Powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Pomóc? Ale jeszcze nie ma problemu (bo nie wiem czy model poprawnie czy nie poprawnie lata) sprawdzę jak model zachowuje się podczas lotu (oblotu), jakby było coś nie tak to ustawie skłon i wykłon jak radzisz. Martwi mnie że musiałem pakiet podsunąć pod sam dziób. Podczas kreta poza totalnie zniszczonym przodem może uszkodzić się pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.