qbak Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 W końcu się udało. Pogoda była wspaniała. Lekki wiaterek ale w poprzek pasa. Klapy działają super, ale najlepsze są i tak koła rolnicze. Model lepiej ląduje na trawie niż na betonie. Trochę opisu i filmiki - zapraszam: 1. Pierwszy lot 2. Lot z kamerką
qbak Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Możesz powiedzieć gdzie zakupiłeś bo jestem chętny ) Beb sorrki jakoś z opóźnieniem zobaczyłem.. Kupiłem w arthobby.pl
SuperBeb Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Szkoda że Nadal w każdym sklepie w którym jest hmmm "dostępny" od marca przy samolocie FunCub widnieje napis "Chwilowo niedostępny" :/
qbak Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Szkoda że Nadal w każdym sklepie w którym jest hmmm "dostępny" od marca przy samolocie FunCub widnieje napis "Chwilowo niedostępny" :/ Widocznie ja miałem duże szczęście, że udało mi się go kupić
robas69 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Na dzień dzisiejszy model nie jest dostępny w żadnym sklepie na terenie RP
qbak Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 No to już chyba skandal... a jak w niemczech albo anglii? Sam chciałem sprowadzać
robintom Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 W Anglii bez problemu. ;D Super modelik.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.