qbak Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 W końcu się udało. Pogoda była wspaniała. Lekki wiaterek ale w poprzek pasa. Klapy działają super, ale najlepsze są i tak koła rolnicze. Model lepiej ląduje na trawie niż na betonie. Trochę opisu i filmiki - zapraszam: 1. Pierwszy lot 2. Lot z kamerką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbak Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Możesz powiedzieć gdzie zakupiłeś bo jestem chętny ) Beb sorrki jakoś z opóźnieniem zobaczyłem.. Kupiłem w arthobby.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperBeb Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Szkoda że Nadal w każdym sklepie w którym jest hmmm "dostępny" od marca przy samolocie FunCub widnieje napis "Chwilowo niedostępny" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbak Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Szkoda że Nadal w każdym sklepie w którym jest hmmm "dostępny" od marca przy samolocie FunCub widnieje napis "Chwilowo niedostępny" :/ Widocznie ja miałem duże szczęście, że udało mi się go kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Na dzień dzisiejszy model nie jest dostępny w żadnym sklepie na terenie RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbak Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 No to już chyba skandal... a jak w niemczech albo anglii? Sam chciałem sprowadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 W Anglii bez problemu. ;D Super modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Sadysta ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.