m-muzyk Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Dzięki serdeczne Norman za rady - no dzień się zakończył tak - że zdążyłem przed 21 kupic część materiałów w Castoramie. Hubert - ja się raczej obawiałem, że jeszcze chwilkę to Ci aparaturę z rąk w trakcie sterowania wyrwie No pali się chłopak - ja nie ukrywam, że się cieszę - wiecej czasu na wolnym powietrzu niż przed kompem i TV . P.S. Kojot - przepraszam .
m-muzyk Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Decyzja zapadła!!!! To będzie RWD 5. Tylko jakiś problem z drukowaniem . Mimo zaznaczenia wydruku 100% nie dodrukowuje mi do końca, zostawiając margines. Nawet po odcięciu obszarów niezadrukowanych wychodzą pewne nieścisłości - np Statecznik poziomy lewy - 16,7 cm a prawy - 17,4 cm. ....hm ... o co chodzi ????
mammuth Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 m-muzyk - proponuje aby te dyskusje tu zakonczyc juz. Zaloz watek "budowa rwd5 by ojciec i syn" albo cos w tym stylu - inna sprawa, ze na wiekszosc zadanych pytan odpowiedzi juz padly na forum wielokrotnie - sprobuj wyszukiwarki i dopiero pytaj. Powodzenia w budowie - mam nadzieje, ze moj syn tez zlapie bakcyla jak tatus
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.