mercik Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam, mam na imię Piotr, lat 31 chciałbym się przywitać i dzięki forum rozpocząć przygodę z modelarstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZonekCC Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercik Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Już mam kilka pytań czekam 24 h i nadal nie mogę zakładać tematu, może zastałem przeoczony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nie. Nie zostałeś przeoczony napewno. Może narazie żaden uprawniony moderator nie "przeglądał" działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Sprawa jest prosta, nie jest to 24h tylko nowych dodają dwie osoby : Admin i jeden z Moderatorów. Oni też mają własne życie i czasami trzeba poczekać więcej niż 5, 10 minut czy nawet 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.