Gość Anonymous Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Jestem początkującym modelarzem w razie potrzeby pomóżcie mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nie wiem dlaczego nie mogę pisać postów itp :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A ja wiem dlaczego nie możesz pisac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Bo nie czytałeś regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A dlaczego nie czytasz regulaminu :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 czytałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Żebyś czytał to byś wiedział, że zostaniesz dodany do grupy uzytkowników 24h od powitania jeśli wszystko będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 a czemu mnie nie mozesz teraz dodac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Bo nie mam takich uprawnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 to kiedy będę :?: mógł pisać proszę szybko :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Coś taki nerwowy? 24h nie minęły od przywitania Tu nie ma cudów tu trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Cześć mam na imię Bartek mam 12 lat i jestem początkującym modelarzem głownie zajmuje się budowa modelu fun fly o nazwie Energy 3d. P.S Pochodzę z Andrychowa to jest woj.małopolskie Dziś zamówiłem silnik MK 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No nareszcie. Chłopie jesteś rekordzistą!!!! Cztery tematy w powitalni i dopiero "odznaczenie" pomogło. Noś z dumą przez sześć miesięcy. Zapraszam do pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Cierpliwość u modelarzy jest bardzo cenioną cechą charakteru. Ty pokazałeś, że jest to dla ciebie coś zupełnie obcego. Takim nachalnym dobijaniem się uzyskasz efekt całkiem odwrotny do tego, na jakim (podobno) ci zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.