nebel Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam, posiadam plany modelu w programie ABViewer 7 lecz one są dużego formatu. Chciałbym podzielić je tak żeby szło wydrukować na a4 a później posklejać wszystko w całość. Problem jest taki ze nie wiem za bardzo jak to zrobić pozdrawiam
darek_op Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 żeby szło wydrukować Samo ma iśc ;D Mnie ten zwrot doprowadza do szału :evil: Tematów o podziale na strony jest bardzo dużo, wpisz w wyszukiwarkę hasło dxf , dwg lub nazwę swojego programu
MARIUSZ Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Sprawdz w opcjach drukowania czy jest wydruk z podziałem na strony lub fragmenty. Mariusz
Janosik72 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 moze Corel draw ? otwiera gxf i dwg a ma dzielenie na arkusze
nebel Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 ok dzięki , nie wpadłem na to że corel ma takie coś Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.