krecisko69pl Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam wszystkich. Mam na imię Piotr, 40 lat i jestem zainteresowany modelarstwem. Moja przygoda z tym hobby sięga czasów szkoły podstawowej i modelarni lotniczej w Pałacu Młodzieży w Warszawie. Niestety z przyczyn różnych, po samodzielnym zbudowaniu jaskółki i niedokończonego modelu uwięziowego nastąpiła długa, długa przerwa. Jakieś 3 lata temu spotkałem bardzo miłych ludzi, którzy ponownie przypomnieli mi czas modelarstwa (pozdrawiam Grzegorza i Armanda), kupiłem model trenera 40, wykonałem kilka lotów i znowu przerwa....niestety. Mam nadzieję, że w związku z zainteresowaniem mojego syna, obecnego na tym forum jako krecik94pl, modelami samolotów rc uda mi się wraz z nim (a może nawet i osobno ) stworzyć jakieś miłe latadełko. PFMRC przeglądam już od bardzo długiego czasu i jestem pod wielkim wrażeniem wszystkich zaprezentowanych tu modeli oraz technik ich wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witamy, witamy. Syn ostatnio pytał, czy tata też może pisać PS. Prosiłbym Waszą rodzinkę o uzupełnienie awatarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecisko69pl Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Wiem, że pytał i wiem jaką dostał odpowiedź .Avatary uzupełnimy. Słowa też będę starał się dobierać stosownie do wymogów forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witajcie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.