Skocz do zawartości

Wyprzedaż.

blackriver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i słuchał mojej żony

Czyli nie jestem sam! :D

Co do modelarzenia żony- Metrowym statkiem nazywanym przez nią "kajakiem" sterowała chętnie. Czasem nawet sobie nie zdążyłem sam popływać bo pakiet wyjeździła do zera! Samolotów się boi:" Ja nie umiem! Zaraz rozbije !"

Ja też nie umiem ale jakoś latam i nawet za bardzo nie zmniejszam populacji kretów. :wink:

Jak się tylko troszkę ociepli to rozpocznę intensywnie przymuszanie jej do nauki latania RC.A nuż się spodoba i inaczej będzie patrzyła na mój "śmietnik"...

Opublikowano

Marcin w ostateczności podeślij zdjęcie żonki, wszyscy zrobimy laleczki VooDoo dolepimy zdjątko, a wiesz szpilek ci u nas dostatek ... :rotfl:

Moja też narzekała swego czasu, więc odstawiłem jako posłuszny mąż :devil: i spakowałem, po pół roku pomalutku, pomalutku zacząłem wyciągać graty. I to wyciąganie trwa do dzisiaj i tak już dziesięć lat.

Twardy bądź nie miętki.

A później zrezygnuj z jednego serwa i kup duży bukiet, tak ze dwadzieścia trzydzieści - konieczne czerwone róże.

Zobaczysz podziała.

Opublikowano

Mojej pani kupiłem kiedyś różę-tak bez okazji! Popatrzyła na mnie jak na idiotę mówiąc: " Po co mi badyl?" Więc z tymi kwiatkami radzę ostrożnie! :rotfl:

Gość slawekmod
Opublikowano

Mojej pani kupiłem kiedyś różę-tak bez okazji! Popatrzyła na mnie jak na idiotę mówiąc: " Po co mi badyl?" Więc z tymi kwiatkami radzę ostrożnie! :rotfl:

Ty mi nie mów że masz żonę z pod znaku Lwa :shock: Czytając Twoje posty to tak jak deja vu.

Opublikowano

blackriver,

Sąsiad, nie rezygnuj.

Czy sobie modelarstwo odpuścisz, czy przy nim pozostaniesz, to i tak jeden grzyb...

Nie wiem, jak u Ciebie sytuacja wygląda, ale wiem, że niepotrzebnie ustępowałem "dla świętego spokoju" - tu przysłowie o kurze i grzędzie, albo o palcu i ręce...

Teraz krótko - "Wybij sobie z głowy, marzycielko"

Ale ile nerw to kosztowało... :evil:

Opublikowano

blackriver !

Marcin - rezygnujesz z hobby (pod przymusem) i co dalej?

W życiu nie ma pustki!

Jak zastąpisz forum i modele telewizorem i piwem, to po roku

padnie stwierdzenie-jesteś leń i śmierdzisz piwskiem.

Po czasie eksploduje frustracja, która odbije się na dziecku

i drugiej połówce.

Wybór należy do was obojga.

Opublikowano

Marcin (blackriver).

A może potrzebujesz na jakiś czas przechować swój sprzęt u kogoś? Przecież na pewno wrócisz do modelarstwa (i nie ważne kiedy - modelarzom się przecież nie spieszy). Będzie Ci trudno odbudować zasoby i hangar.

Jeśli masz taką potrzebę, a nikt nie będzie w stanie zaoferować Ci miejsca z Łodzi lub okolicy daj znać na PW. Pomimo, że masz do mnie kawałek drogi, to znajdę na strychu miejsce na Twoje modele. Głowa do góry. Trzymam kciuki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ooo niezly pomysl .... ja chetnie przyjme kazde wyposazenie lub model na przechowanie z uzytkowaniem . Obiecuje ze zaopiekuje sie modelikiem jak wlasnym .... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.