banditosp Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witam serdecznie wszystkich modelarzy . Mam na imię Piotr modelarstwem interesuje się od dzieciństwa . Niestety jak pewnie większość dopiero gdy zacząłem pracować było mnie stać na zakup pierwszego modelu . Moją przygodę zacząłem od spalinowych samochodów , od trzech lat bawię się helikopterami i od półtora roku samolotami a właściwie samolotem . Kupiłem sobie fokusa do nauki latania którego chcę w przyszłości raczej niedalekiej przerobić na platformę FPV bo bardzo mnie to zainteresowało . Z grubsza tyle mogę napisać o sobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecisko69pl Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 witam imiennika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.