alchemique Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Hej, szukam kogos kto w warszawie pomoglby mi ustawic i wyregulowac silnik i model. Model to ofna mutilator. Z kim mozna sie skontaktowac w tej sprawie? Pawel
DarekRG Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 W Warszawie i Lublinie jest co najmniej kilku modelarzy. Trzeba poszukać i znaleźć odpowiednia osobę. Najlepiej na lotnisku modelarskim popytać Zapytać też można w sklepie. Dla chcącego nic trudnego :wink: Edit: A najlepiej trafić na tor
cyrax_ojz Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to nie samolot żeby na lotnisku go regulować w warszawie masz chyba 2 tory samochodowe tam musisz szukać pomocy
Adam B Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 link Warszawa offroad Trasa Toruńska 27.12.2009 pewnie chłopaki pomogą
Maciej Ritmann Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 model kupiłeś w sklepie czy przez internet? idź do sklepu zapytaj o pomoc, ale idź z modelelm, ja tak poszedłem do model fan zapytałem, i bez problemu pomógł Darek, pamiętaj, że zanim zaczniesz regulować dotarcie silnika obowiązek!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.