alchemique Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Hej, szukam kogos kto w warszawie pomoglby mi ustawic i wyregulowac silnik i model. Model to ofna mutilator. Z kim mozna sie skontaktowac w tej sprawie? Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 W Warszawie i Lublinie jest co najmniej kilku modelarzy. Trzeba poszukać i znaleźć odpowiednia osobę. Najlepiej na lotnisku modelarskim popytać Zapytać też można w sklepie. Dla chcącego nic trudnego :wink: Edit: A najlepiej trafić na tor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 to nie samolot żeby na lotnisku go regulować w warszawie masz chyba 2 tory samochodowe tam musisz szukać pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 link Warszawa offroad Trasa Toruńska 27.12.2009 pewnie chłopaki pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 model kupiłeś w sklepie czy przez internet? idź do sklepu zapytaj o pomoc, ale idź z modelelm, ja tak poszedłem do model fan zapytałem, i bez problemu pomógł Darek, pamiętaj, że zanim zaczniesz regulować dotarcie silnika obowiązek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.