Tex Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Cześć! Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim użytkownikom/modelarzom tego Forum, za zawarty w nim ogrom wiedzy o modelarskim hobby. Mam na imię Czesław i czytam to Forum od ok. roku a w szczególności dział „Szybowce i motoszybowce” - Jak łatwo się domyślić, ma to bliski związek z moim zainteresowaniem. Moje dotychczasowe hobby, uprawiane w formie rekreacyjnej to: Strzelectwo, żeglarstwo i modelarstwo helikopterów. Rekreacyjnym szybownictwem modeli, zainteresowałem się rok temu i być może ma to związek z wcześniejszym... żeglarstwem (teraz w planach - podniebnym ) a być może zachęciłem się zakupionym „ot.. tak” prostym modelem elektroszybowca Sky Lady II (mimo, że kłopotów z nią miałem.. „od groma” :-)). Nieważne.. ważne aby latać/szybować. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Modelarzy. Czesław/Tex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Na wstępie chciałbym podziękować za bardzo ładne powitanie, jednakże prosiłbym w imienu administracji forum o prawidłowe wypełnienie profilu, a dokładniej pole: skąd. Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.