Wieczu Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Witam, Gdzie w Krakowie kupic wage elektryczna (wmiare tania) z dokladnoscia do 1grama? Moze ktorys Krakus;) ma cos do polecenia:) Z gory dziekuje:) PS. Wydaje mi sie ze w odpowiednim dziale napisalem to jesli nie to sorry:)
rapier Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Sprecyzuj jaki przedzial Cie interesuje tzn jaki zakres max. Ja ostatnio zakupilem swietna wage z dokladnoscia 0,1g - max 0,5kg Idealna do mieszania zywicy i do pracy z laminatami i modelami np dlg gdzie waga raczej nie przekracza 350 g
Artur Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Ja ostatnio zakupilem swietna wage z dokladnoscia 0,1g - max 0,5kg gdzie ja kupil i ile kosztowala bo ja mam 1g-3kg z dokladnoscia 1g ale do zywic by mi sie przydala taka mala
Wieczu Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Opublikowano 16 Maja 2007 Wlasnie o takie cos mi chodzilo Dziekuje Rapier Niewpadlem na to ze moge przez allegro kupic:P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.