Wieczu Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam, Gdzie w Krakowie kupic wage elektryczna (wmiare tania) z dokladnoscia do 1grama? Moze ktorys Krakus;) ma cos do polecenia:) Z gory dziekuje:) PS. Wydaje mi sie ze w odpowiednim dziale napisalem to jesli nie to sorry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Sprecyzuj jaki przedzial Cie interesuje tzn jaki zakres max. Ja ostatnio zakupilem swietna wage z dokladnoscia 0,1g - max 0,5kg Idealna do mieszania zywicy i do pracy z laminatami i modelami np dlg gdzie waga raczej nie przekracza 350 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja ostatnio zakupilem swietna wage z dokladnoscia 0,1g - max 0,5kg gdzie ja kupil i ile kosztowala bo ja mam 1g-3kg z dokladnoscia 1g ale do zywic by mi sie przydala taka mala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ja kupilem taka waga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 fajna tez sobie kupie i cena przystepna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Wlasnie o takie cos mi chodzilo Dziekuje Rapier Niewpadlem na to ze moge przez allegro kupic:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.