sak122 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 jak rozwale jedno, to zawszę będę miał jeszcze drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a co tam ladny model, to tak jak z panienkami przerobinymi w photoshopie jak widzisz ja na zdjeciu jest fajna a jak ja zobaczysz na zywo, sorry ale lepsza dziewczyna z sasiedztwa jak taka z obrazka, ale tak na powaznie lepiej skupic sie na jakosci wykonania tzn polaczen sterow itd. oblatac model a potem dodac szminki. lakieru i mamy cudo :rotfl: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a to to, zgadzam się z tobą, jak napisałem wcześniej, wygląd nie lata, tylko model i jego wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Na Twoim miejscu zeszlifowałbym ten statecznik pionowy do 1 cm grubości, bo to ani nie wygląda, ani nie sprawi, że model będzie latać, jak powinien (wręcz przeciwnie). Poza tym ogon ani trochę nie przypomina tego z Ultimate'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a mnie się wydje, że przy tak wąskich skrzydłach będzie kiepsko latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a czemuż to miałby kiepsko latać? kiedyś słyszałem że wszystko poleci, jak tylko doczepi mu sie silnik i skrzydełko, nawet deska od klozetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Daj zdjęcie profilu albo nazwę, bo nie chyba nie była podana, nie doczytałem się nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam, dziś zamocowałem silnik do modelu, i robię już przymiarki górnego płata na sucho, myślę że w sobotę oblot, no chyba że coś mi się przedłuży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 no chyba że coś mi się przedłuży... chciałbyś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 chciałbym ale nie tak na serio, to mogę nie zdążyć jednak, bo nie mam wtyczki do ładowarki do ładowania li-pola, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.