yak54 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witam serdecznie i czekam niecirpliwe na przyjęcie mnie do grupy. Pozdrawiam Piotr z Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Witamy! Napisz coś o sobie więcej, wiek... może jakiś avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yak54 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 hmmm wylewności proszę odemnie nie oczekiwać bo ekstrwertykiem na pewno nie jestem a forum traktuję głównie jako zródło informacji i wymiany poglądów... to co może być istotne to głównie "bawię się" modelami akrobacyjnymi zaczynająć od elektryków EPP a na bezynowym modelu 50ccm kończąc odnośnie wieku to o dłuższego czasu jestem już pełnoletni czy mogę liczyć na szybkie przynanie mi prawa do umieszczania postów - ma pewne pilne pytanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Pytaj w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.