zuczki Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Cześć proszę pomóżcie.Zwarłem kabel(banan czerwony) z gniazdem balancera :cry: .Przy odłanczaniu i poszedł dymek.I od tej pory ciemność na wyświetlaczu.Co sie mogło stać da sięto naprawić czy ładowarka jest już do kosza :cry: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 zuczki kolego czy możesz jaśniej nazywać tematy ostatnio - programowanie teraz -dymek co to za nazewnictwo tematów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Coś się spaliło. Ja nie pomogę na pewno, ale wiem, że Ci którzy będą chcieli pomóc muszą wiedzieć przynajmniej tyle, jaka to była ładowarka. I tak jak radzi meloow, zacznij lepiej nazywać tematy. Pozdrawiam Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczki Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ładowarka to była(jest) Turnigy Accucell 6 .Przeanalizowałem co zrobiłem.A mianowicie po zakonczonym procesie ładowania nie odłączyłem baterii od ładowarki.Przy wypięciu kabla prądowego (banan) zwarłem z gniazdem do balansowania :cry: i poszedł prąd z baterii na to gniazdo.Zaiskrzyło się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 po pierwsze zmień procedure odłącznia pakietu od ładowarki ! po drugie rozbierz ładowarke i zrób zdjęcia z góry i z dołu - tylko dobrej jakości a jak bedzie coś przypalone to zrób foto z makro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 podrzuć do mnie, zajrze moze sie uda naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.