twister Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Kupiłem silnik turnigy HP 50 w którym moduł zaplonowy jest w plastkowej obudowie.Jak patrze na inne silniki to większość ma w metalowych obudowach i moje pytanie czy nie będzie to powodowało zakłuceń w pracy odbiornika?. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Latam z takim modułem bez żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twister Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A do zasilania modułu jakie napięcie zastosować 5v czy 6v :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Wystarczy dobry pakiet 4 ogniwa nicd lub nimh powyzej 2000mah żeby często nie ładować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Używam 4 cele NiMh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 5cel nie wskazane, moduły zapłonowe turnigy można bardzo łatwo uszkodzić stosując napięcie 6V i wieksze, a podczas gdy naładowane jest 5cel nimh napięcie czasami mocno przekracza 6V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.