kankrz Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Czy to prawda ze ten typ serva pracuje tylko z 4.8V ? Mam 6V w odbiorniku i servo zachowuje sie bardzo dziwnie. Jaki prad moze pobierac to servo ? Wiem , wiem mozna to pomierzyc ale moze ktos ma juz jakies doswiadczenia... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 JR NES-791 Low-Profile Retract Servo - SPECS: # Type: Analog # Size: 1.73" L x .88" W x .93" H # Weight: 1.6 oz # Operation Voltage: 4.8V - 6V # Operating Speed: 1.55/60 degrees @ 4.8V # Torque: 260 oz/in @ 4.8V # Gear type: Metal Gear # Dual Bearing GOOGLE, GOOGLE !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Juz wszystko jasne. To servo pracuje tylko z 4.8V . Dwie diody 3A rozwiazaly problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.