robraf Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 witam mam problem... mam gyro gy48v dynama chyba i cos znowu nie chce mi sie logowac ... pewnego dnia po wczesniejszych ( dzien wczesniej) lotach podlaczylem i nie chcialo sie zalogowac( przed spaleniem odbiornika) mozecie cos polecic? mysle ze to chyba nie jest usterka elektroniczna czy mechaniczna... tzn kraks nie mial zadnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Pewnie o tym pamiętasz, ale na wszelki wypadek się zapytam; trymer kierunku masz na zero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 tak, mam zawsze przed lotem sprawdzam aparature i daje na zero kierunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloonik Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Wydaje mi się że problem tkwi w elektronice czyli regiel nie zdąży się zalogować przed zyrem opisane w tym temacie jest : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=23786 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 yeah..... działa!!!! kamień z serca ze sprawne.... wlasnie okazalo sie ze regler za wolno sie logowal czyli to co miał meloow :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloonik Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Super bardzo się cieszę że mogłem pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.