robraf Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 witam mam problem... mam gyro gy48v dynama chyba i cos znowu nie chce mi sie logowac ... pewnego dnia po wczesniejszych ( dzien wczesniej) lotach podlaczylem i nie chcialo sie zalogowac( przed spaleniem odbiornika) mozecie cos polecic? mysle ze to chyba nie jest usterka elektroniczna czy mechaniczna... tzn kraks nie mial zadnych
karand Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Pewnie o tym pamiętasz, ale na wszelki wypadek się zapytam; trymer kierunku masz na zero?
robraf Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 tak, mam zawsze przed lotem sprawdzam aparature i daje na zero kierunek
Meloonik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Wydaje mi się że problem tkwi w elektronice czyli regiel nie zdąży się zalogować przed zyrem opisane w tym temacie jest : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=23786
robraf Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 yeah..... działa!!!! kamień z serca ze sprawne.... wlasnie okazalo sie ze regler za wolno sie logowal czyli to co miał meloow :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.