Syriusz Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam Mam na imię Zdzisiek. Z wykształcenia jestem informatykiem ale zawodowo w chwili obecnej się tym nie zajmuję. Moja przygoda z modelarstwem zakończyła się jakieś 20 lat temu (kobiety ). Kleiłem wtedy jakieś jaskółki, wicherki czy wynalazki na co2 wyprodukowane przez współczesnych nam wtedy wschodnich przyjaciół. Ok 3 miesiące temu trafiłem na to forum i po zajmującej lekturze doszedłem do wniosku, iż powrót do starego hobby będzie dobrym kolejnym odstresem dla mnie (ryby jeszcze łowię) i może oderwę trochę moich chłopaków od komputera. Kleimy obecnie 3 zefirki na początek - w planach mamy balsowe cessny - może coś o nich napiszę jak będą w fazie produkcji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.