Lukik9 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witam. Nazywam się Łukasz i należę do SMO Feniks w Brzegu. Jestem modelarzem od 10 lat i chętnie podzielę się własnymi doświadczeniami oraz posłucham jakie macie zdanie na dany temat i na co zwrócić uwagę. Moja pasja zaczęła się niewinnie. Na początku od czytania Miniaturowego lotnictwa do budowy własnych modeli i latania nimi. Modelarstwo to piękna dziedzina w której można nie tylko nacieszyć się modelem ale również wykorzystywać prawa fizyki, matematyki i dobrze się przy tym bawić Dzięki niemu zawdzięczam bardzo dużo. Pomaga mi być w życiu bardzo dokładnym, sumiennym i potrafić wznieść się po każdej porażce. Wykorzystałem to w budowanie własnej konstrukcji która otworzyła mi drzwi do lepszego świata. Tworząc ją mogłem przedstawić swoje umiejętności manualne jak i teoretyczne;) Pozdrawiam wszystkich modelarzy Lotniczych RC z w. Opolskiego oraz zapalonych konstruktorów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witamy! Ja też jestem z opolskiego:) Startowałem w zawodach o puchar feniksa w 2009r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.