308_Martinez Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Witam. Jak w temacie,chcę latać na Mode 2 a mikser v-tail jest dostępny na lewy drążek (gaz) Jak ustawić aby v-tail był obsługiwany prawym drążkiem? Jeśli można to proszę w miarę łopatologicznie :roll: Dziękuję
Gość slawekmod Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Przestawiłeś mode w setupie nadajnika?
slawko_k Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 v-tail to z definicji mikser kierunku i wysokości. nie można tego w menu aparatury zmienić. jeśli masz go na gazie to alb masz grzebaną aparaturę albo w menu zły mode wybrany.
308_Martinez Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Coś tam kombinowałem,ale za każdym razem program v-tail jest dostępny na lewym drążku.
Gość slawekmod Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Dokładnie, mode w MC-14 zmienia się bardzo łatwo.
308_Martinez Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Działa na lewym a ja chcę rudlickiego obsługiwać prawym drążkiem. Jak to zmienić :?: Uściślając:gaz zawsze mogę sobie podpiąć w dowolny kanał w odbiorniku(był na prawym drążku mode 1) Z v-tail,em już jakoś sobie poradzić nie umiem :?
Gość slawekmod Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Ustaw nadajnik w mode 4 i po sprawie. Będziesz miał gaz i lotki w lewym a kierunek i wysokość w prawym, mixer V powinien już działać prawidłowo .
308_Martinez Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Ok,sprawdzę co mi z tego wyjdzie
Gość slawekmod Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Miałem MC-14 ale bardzo dawno temu i trochę zapomniałem jak się ją programuje. Miałem gdzieś instrukcję po polsku do niej , przeszukałem komputer żeby CI ją podesłać ale skasowałem najwyraźniej.
308_Martinez Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Hoho Działa panoczku POMÓGŁ Ja mam po Polsku, ale jakoś średnio z tego cokolwiek wnioskuję :oops: Dzięki serdeczne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.