martom_mm Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witam wszystkich jestem Marcin mam 33 latka .Wracam do mojego hobby i stąd zainteresowanie forum miałem przerwę w modelarstwie ,niestety brak czasu mam nadzieje że to się uda odnowić. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i najlepsze życzonka dla solenizantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witaj na forum. W polu: "skąd" w profilu wpisz nazwę swojej miejscowości. Śląsk to zbyt duże uogólnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Witamy Myślę że zaszły lekkie zmiany w technologiach ale damy rade razem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Piszecie obaj z jednego komputera? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martom_mm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 witam ponownie nie piszemy z jedneo kompa niestety nie umiałem sie połapać z tymi powitaniami i kolega mi pomógł,to tak woli wyjaśnienia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.