szprytny33 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Posiadam tą aparaturę od pół roku narazie nie mam się do czego przyczepić. Jeśli samą apke będziesz kupował to przesyłka kosztuje $19.95 EDIT: Tutaj masz temat o tej aparaturze : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=16892&start=0
kumza Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 szprytyny podasz swoje gg mam do ciebie kilka pytan odnosnie wysyłki i tej apki jestem zainteresowany ;d
instruktor Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 jeżeli masz kupowac w/g mnie byle co to raczej zastanów się nad propozycją Marcina. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=25663 mam w klubie dwa takie i nie zamieniłbym nawet na 10 szajsowatych chińczyków
kumza Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 instruktor a to jest tylko za samą aparaturę jaka jest jej częstotliwosc ?
Janosik72 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 mam w klubie dwa takie i nie zamieniłbym nawet na 10 szajsowatych chińczyków nie uogolniasz zbyt mocno? A jesli nie, to napisz prosze te zalety co czynia ja lepsza od Chinczyka turnigy9 az 10razy lepsza To moze tez sie skusze , jak te zalety poznam a chinczyka normalnie wyrzuce , mimo ze "napedza" teraz jakies 12modeli i to calkiem sprawnie. Jan
jary14 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ja będziesz wyrzucał to celuj we mnie :wink:
kumza Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Kurde poczytałem o tej aparaturze z HobbyKing i ona jest bardzo trudna w ustawieniach z pc nie mam pojecia czy bym sobie poradził z jej obsługą i jeszcze te zamuwienie nie wiem jak to zamówic jak sie zalogowac bo nie znam angielskiego moze jednak bym kupił ta zebre 4 albo graupnera x 408 ? edit - chetnie bym ją kupił do tego pakiecik regiel silnik itp i by wyszło taniej ale jak jest z gwarancją ?
Gość Kuba.K Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ja zamawiam z HK dzięki uprzejmości kolegi : Grzechu . On zamawia do siebie i wysyła do mnie. Ktoś na forum właśnie sprowadza w ten sposób paczki. A z obsługa byś sobie poradził. Najwyżej pomożemy
cyrax_ojz Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Kurde poczytałem o tej aparaturze z HobbyKing i ona jest bardzo trudna w ustawieniach z pc nie mam pojecia czy bym sobie poradził z jej obsługą i jeszcze te zamuwienie nie wiem jak to zamówic jak sie zalogowac bo nie znam angielskiego moze jednak bym kupił ta zebre 4 albo graupnera x 408 ? edit - chetnie bym ją kupił do tego pakiecik regiel silnik itp i by wyszło taniej ale jak jest z gwarancją ? kij ma 2 końce chcesz mieć tanio to licz się z tym ze gwarancji praktycznie nie masz ewentualna wysyła z powrotem średnio opłacalna jak narazie tylko 2 rzeczy uszkodzone trafiły z czego regiel naprawiłem :jupi: a silniczek trzeba by przewinąć :?
kumza Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 kuba k ale jak ty mu kase płacisz ?? na jakiej zasadzie to działa.Czy zamówił by mi też
Janosik72 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 A nie prosciej zarejestrowac sie w HC i zaplacic karta od rodzicow lub przez Paypala , jest jeszcze opcja zaplaty przez wester union ale tego nie praktykowalem Wypracowujesz sobie od poczatku rabaty a uwierz ze warto .
kumza Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 a moze ktos by sie dołaczył do zakupów i bysmy złozyli zamówienie i by jedna osoba zamówiła tylko kto byłby taki chojny ja nigdy nie zamawialem z zagranicy a pozatym te przelewy z tej karty to tez trzeba sie na tym znac
Łukasz K. Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=25758 Masz tu bardzoo dobrą aparaturę na początek.Latałem na niej 2 razy(w celu sprawdzenia)i zasięg jest ok,żadnych zakłóceń nie miałem.Jedyne co musisz zrobić to przylutować antene,lub kupić nowy odbiornik,bo w czasie demontowania z modelu urwałem przy samym końcu,do ceny możemy się dogadać ;)Aparatura Czeskiej firmy Pelikan
Janosik72 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 kumza, Masz 16 lat to taki problem zakup w zagrznicznym sklepie? W dodatku sprawdzonym we wszystkie strony i na wszystkich kontynentach. Chcesz sie bawic w modelarstwo a zakupy Cie przerazaja , A jak dalej bedziesz sobie radzil , zawsze po prosbie ? 1 zarejestrowac sie w HC 2 Idz do banku i dowiedz sie na temat Paypala -Pani w informacji Ci wszystko pieknie wytlumaczy 3 robisz zamowienie 4 placisz 5 czekasz na przesylke Jestes Panie z miasta Torun a nie z malej wsi na bieszczadach gdzie zeby sie dostac do banku to robisz wycieczke na pol dnia Jan
kumza Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 a czy jak bym wpłacił im bankiem to musze miec kase zamienioną na dolary ?
kumza Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8991&Product_Name=Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_Only_(Mode_1) a co powiecie o tej apce koszt to 200 zł opłaca sie ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.