kumza Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 a wiec mam jus zkase na paypal ale mam w pln a na usd to oni sami zamienią ? ? aha i jeszcze dzisiaj chce złozyc zamówienie i nie wiem jak co po koleji zeby zamówic to bierze sie add to card ? prosze o odp
Janosik72 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Tak pay pal sam przeliczy po aktualnym kursie NBP nie po kursie gieldowym przy zamowieniu wybierasz przedmiot sprawdzasz czy jest na stanie w rubryce stock jesli jest klikasz na add to card za kazdym razem jak cos dodasz przeniesie Cie do koszyka i ponizej masz kalkulator z waga ile mozesz jeszcze dolozyc w danych cenach wysylki szybko skojarzysz o co chodzi Jan
kumza Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 a jak np: nie ma ładowarki accuel 6 na stanie a chce ją zmówiec moge poczekac w sumie na to samo wyjdzie bo i tak bede czekał wiec mozna zamówic cos jak niema tego na stanie ? edit: a jaką przesyłke brac do 2,5 kg ? Air Parcel (POLAND) 2000g - 2499g $30.79
Gość Kuba.K Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Tak możesz zamówic jak czegoś nie maja na stanie, poprostu jak będzie to przesyłka poleci do Ciebie. A przesyłka zależy od tego ile bierzesz rzeczy.
MiQ27 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Tak pay pal sam przeliczy po aktualnym kursie NBPZTCW Paypal liczy po swoim własnym kursie, podobnie jak banki. Ale kursy ma rozsądne.
Janosik72 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Kumza oczywiscie jest tak jak kolega napisal , ja osobiscie juz nie zamawiam jak czegos nie ma na stanie , bo mialem sytuacje ze pisali do mnie maila o edycje zamowienia , ze pieniadze z nadwyzki trafia na bonus i takie tam, raz realizowalem bonusa to mi go nie uwzglednilo w platnosci i musialem interweniowac meilowo Pozdrawiam Jan Ps Pytania na temat sklepu zadawaj na przyszlosc w temacie o sklepie a jest ich kilka Bo ten temat jak sam zatytulowales jest o ...... no o czym jest?
kumza Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 juz nie wiem czy mam zamawiac teraz czy poczekac ? ? ale jest tak jak jest aparatura to niema ładowarki i na odwrót
Janosik72 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 a jak zamowisz wszystko razem to masz wieksze prawdopodobienstwo kontroli i doplaty Vatu (wieksza i ciezsza paczka moze wzbudzac zainteresowanie bardziej niz dwie male w odstepie jednego dnia :wink: Jan
kumza Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 To jak proponujesz jak zamówie dwie paczki mniejsze to jedna by musiała byc co najmniej 1,5kg i druga tak samo bo jest jeszcze do 1kg ale mi sie nie zmiesci. moja waga paczki wynosi 2,46 kg ale nie zawsze pobierają cło
szprytny33 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Ja zamawiałem paczkę ważącą tyle co twoja i nie została oclona.
buwi777 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Ja zamawiałem paczkę ważącą tyle co twoja i nie została oclona. no bo jesteś szprytny :devil: ale ja bym się nie licytował - nie znasz dnia ni godziny ...
kumza Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 a jak z vatem jest mozliwosc ze go nie dostane ??
tomo24 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 a jak z vatem jest mozliwosc ze go nie dostane ??Tak
kumza Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 wj bo własnie skaładam zamówienie na hk i nie wiem jak wybrac przesyłke i jak zaznaczyc ze chce zapłacic z paypal prosze o szybką pomoc
buwi777 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 wj bo własnie skaładam zamówienie na hk i nie wiem jak wybrac przesyłke i jak zaznaczyc ze chce zapłacic z paypal prosze o szybką pomoc Tańszą PayPal - kropka przy tym znaczku
buwi777 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No to już TWOJA decyzja - jakiej odpowiedzi się spodziewałeś :wink: :?: przecież tutaj nikt nie będzie namawiał do mówienia "nieprawdy" :devil:
kumza Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 dowiedziałem sie ze ta batka co mi podał tomo jest zła do tego silnika czy mam ją wymienic prosze oszybką odp nie wiem co mam robic ? :shock: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10273 bo zamówienie juz złozyłem
Janosik72 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 napisz poprawnie bo nie wiem co to batka Jan
kumza Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 link do bateri http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10273 czy mógłby mi ktos pomóc przy napisaniu meila po angielsku z prozbą o wymiane na inną jaka byscie polecili prosze o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.