ZET Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Po ponad trzydziestoletniej przerwie zamierzam wrócić i spełnić młodzieńcze marzenia. Ponieważ dzieci już z domu precz w świat poszły, znaczy czas na życie nastał. ;] Na imię mam Zbyszek, mieszkam w Olsztynie, a świat ujrzałem w 1955 roku. Zatem wiek mam słuszny, wzrok już nie ten ale ręce jeszcze nie drżą. Będę bardzo szczęśliwy i zobowiązany każdemu udzielającemu mi dobrej rady w tej nowej przygodzie, jaką stało się dla mnie modelarstwo RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witaj szczęśliwcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witaj na forum,Twój życiorys bardzo podobny do mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.