arek431 Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 siemano Jestem Patryczek i mam 16 lat modelarstwem zajmuje się od 4 klasy podstawowej a na dzień dzisiejszy uczęszczam do 3 gimnazjum w Krzeszowie nad sanem. Kocham to co lubię a lubię modelarstwo i elektronikę którą się zacięcie fascynuję. Wybieram się na następny rok do szkoły na zawód elektronika a jako hobby traktuje modelarstwo. Pierwszym modelem jakim latałem był samolot coś podchodzący do toto 0 z depromu lecz słomiany zapał i nie do końca naładowany pakiet sprawiły że koniec lotu zakończyłem kreto biciem a co za tym szło, ? ognisko z depromu ;p;p :devil: Mam nadzieję że jeszcze dużo się nauczę z tego forum i w końcu stracę ten słomiany zapał bo na pewno gdzieś w sobie go jeszcze mam Niedługo zacznę budowę jakiegoś balsiaka spalinowego i mam nadzieję żę mi w tym pomożecie gdyż to będzie mój pierwszy model spalinowy i cały wykonany z balsy bo jak na razie dotąd latałem samym deprmem Pozdro :rotfl:
Osa Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Kolega bardzo szybko dorobił się stosownej nagrody.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.