arek431 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 siemano Jestem Patryczek i mam 16 lat modelarstwem zajmuje się od 4 klasy podstawowej a na dzień dzisiejszy uczęszczam do 3 gimnazjum w Krzeszowie nad sanem. Kocham to co lubię a lubię modelarstwo i elektronikę którą się zacięcie fascynuję. Wybieram się na następny rok do szkoły na zawód elektronika a jako hobby traktuje modelarstwo. Pierwszym modelem jakim latałem był samolot coś podchodzący do toto 0 z depromu lecz słomiany zapał i nie do końca naładowany pakiet sprawiły że koniec lotu zakończyłem kreto biciem a co za tym szło, ? ognisko z depromu ;p;p :devil: Mam nadzieję że jeszcze dużo się nauczę z tego forum i w końcu stracę ten słomiany zapał bo na pewno gdzieś w sobie go jeszcze mam Niedługo zacznę budowę jakiegoś balsiaka spalinowego i mam nadzieję żę mi w tym pomożecie gdyż to będzie mój pierwszy model spalinowy i cały wykonany z balsy bo jak na razie dotąd latałem samym deprmem Pozdro :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Kolega bardzo szybko dorobił się stosownej nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.