Kwasiu Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam, potrzebuje informacji na temat materiałów i technologi jaka buduje się promy kosmiczne, moje poszukiwania u wujka google przyniosły tylko powierzchowne wiadomości, a mi potrzeba dokładnych informacji. Może wiecie gdzie coś takiego znajdę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 A co? Wybierasz się w kosmos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Na razie jestem na etapie referatu, jak coś się dalej posunie to dam znać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artee Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Najlepsza pozycją jaką znajdziesz na ten temat jest dość leciwa (podobnie jak promy ) już książka "Samoloty kosmiczne" Jacka Nowickiego i Krzysztofa Zięciny. Pozdrawiam Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 W jezyku angielskim jest jeszcze spacecraft design z polowy lat 90tych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.