stach34 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam. Posiadam ten symulator w wersji 1.0.4 . Mam takie zasadnicze pytanie: Czy ten symulator obsługuje joystick ? Chciałbym sobie kupić np. ten , ale nie wiem czy będzie on z tym sumulatorem współpracował. Proszę o prawdziwą odpowiedź a nie domysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Tak, poszukałem u wujka trochę informacji o tym symulatorze i będzie on współpracował z tym joy'em Edit. Tu nawet pisze że obsługuje http://yoyosims.pl/Condor.html Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Aha, a czy z innym joyem na USB bedzie działał ? Bo tego to tak strzelilem, możliwe że wezme inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Tak będzie działał na pewno. Ja polecam joy'a Logitech Attack 3 sam go posiadam już ze 3lata i nic sie nie zacina, trzeszczy itp. sprzęt warty polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Powinien obsługiwać wszystkie, ja też latam na jakimś, dokładnie nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Aha No to już wszystko wiem. Mój prawdopodobnie bedzie Saitek St 290 pro. Myśle o tym żeby podłączyć pod jakiś guzik pedały od kierownicy (w szybowcu są pedały) ale to pomyśli się jak bedzie sprzęt. Dzięki za odpowiedzi. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 A może takie pedały : http://www.allegro.pl/item943020166_saitek_pro_flight_rudder_pedals_pedaly.html i może : http://www.allegro.pl/item943028723_joystick_saitek_pro_flight_yoke_system.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Heh.. narazie nie stać mnie na takie pedały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Może go ktoś ma lub uzywał ? Nie wiem jak leży w dłoni i jak jest z jego realizmem. Czy to jest tak że skręcam w prawo troche - brak reakcji, wiecej brak , max - reakcja czy lekki skret - mały skręt na ekranie, większy skręt - większy skręt na ekranie , max wychylenie - max wychylenie na ekranie. EDIT : Joy jest w moich rękach i mogę potwierdzić że jest to fajny sprzęt dobrze leży w ręce , lekki, jest czuły nawet na małe wychylenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.