Gość Squa Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 No witam, Może na skróty dzisiaj Jestem Paweł i pochodzę z Szamotuł (ok. 30 km od Poznania) Uczęszczam do Technikum Logistycznego. Obecnie oblatuje model Lama V3 i właśnie się zastanawiam nad jakimś poważniejszym modelem i co za tym idzie lepszą apką Bo na tej oryginalnej od E-sky to mi już na trymerach miejsca brakuje ;| Więc jesli ktoś może mi pomóc w doborze sprzętu to można tutaj w tym temacie lub na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witamy na forum . Wkrótce dostaniesz dostęp do pozostałych działów tutaj tylko sie przedstawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 to czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witaj Jak rozumiem to konto http://pfmrc.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=7118 - jest rowniez Twoje i mozna je usunac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 tak dokładnie, właśnie miałem to zgłosić bo nie doszedł mi mail potwierdzający na tamten e-mail i dlatego musiałem drugie założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.