Gość Squa Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 No witam, Może na skróty dzisiaj Jestem Paweł i pochodzę z Szamotuł (ok. 30 km od Poznania) Uczęszczam do Technikum Logistycznego. Obecnie oblatuje model Lama V3 i właśnie się zastanawiam nad jakimś poważniejszym modelem i co za tym idzie lepszą apką Bo na tej oryginalnej od E-sky to mi już na trymerach miejsca brakuje ;| Więc jesli ktoś może mi pomóc w doborze sprzętu to można tutaj w tym temacie lub na PM
utopia Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witamy na forum . Wkrótce dostaniesz dostęp do pozostałych działów tutaj tylko sie przedstawiamy
mammuth Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witaj Jak rozumiem to konto http://pfmrc.eu/profile.php?mode=viewprofile&u=7118 - jest rowniez Twoje i mozna je usunac ??
Gość Squa Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 tak dokładnie, właśnie miałem to zgłosić bo nie doszedł mi mail potwierdzający na tamten e-mail i dlatego musiałem drugie założyć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.