Ragmest Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam wszystkich serdecznie. Na początek się przedstawię. Jestem Jakub, mam 15 lat, mieszkam w Zduńskiej Woli (godzina drogi od Łodzi). Ragmest to mój pseudonim, który używam w internecie, jestem do tego bardzo przyzwyczajony. Po prawdzie mogę się nazwać modelarzem, ale moim hobby nie są samoloty, tylko gry bitewne (http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_bitewna). "Robienie w plastiku" opanowałem w stopniu dobrym, jednak mam pewien problem, biorę udział w konkursie którego celem jest zbudowanie wieży z balsy, która ma wytrzymać jak najwięcej kilogramów, a zupełnie się nie znam na cięciu i sklejaniu balsy. Nie ukrywam, że zarejestrowałem się tu tylko dla paru porad doświadczonych osób, ale może kiedyś zainteresuje się modelarstwem i może wtedy będę wpadał tu częściej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witamy na forum. Z pewnoscia znajdziesz tu pomoc i wiedze potrzebna do projektu. Na poczatek przejrzyj istniejace watki - moze nie sa o wiezy ,ale sa kratownice i inne takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.