krys Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Gdzie można kupić w miare tani fornir 0,6mm (wymiary min 25x160cm)? Jaki jest najlepszy fornir?(topola, czy inny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Na stronie: http://www.fly-team.prv.pl/ zauważyłem kiedyś ogłoszenie (pierwsze od góry) na temat forniru o następującej treści: "Fornir - cennik www.fly-team.prv.pl/fly-team_pliki/cennik.pdf Lublin 20-256 ul.Grodzickiego 11. Można tam kupić fornir do oklejania modeli i skrzydeł.Posiadają materiał jak;buk,olcha,dąb,brzoza,jesion,klon,jawor,sosna,orzech. Wymiary o.5m -3.9.m szerokość do 9 - 25 cm grubość o.6 - 1.0mm 24szt w 1paczce" Może to oto chodzi Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrK. Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ja kupiłem bardzo ładny fornir lipowy na Allegro, tu masz adres do sprzedawcy: kswiatek45"małpa"o2.pl Rozmawiałem z nim telefonicznie, ma też inne gatunki. Cena była OK, chyba 7,50 PLN za arkusze 2m dł i 35 cm szerokości pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.