Mirek Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Chyba osiem lat przeleżał na szafie aż przyszła jego kolej. chyba dosyć jak na jeden dzień.Czekam na silnik czterotakt,a w sobotę może się uda skończyć.
arek431 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 no jak na pierwsze wrażenie i osiem lat za sobą to nieźle wygląda czekam na dalsze relacje z budowy
Włodek Ulas Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Szkoda że nie zrobiłes ażurowanych żeber i kadłuba.Wyjdzie troszkę przyciężki ale i tak fajnie lata.,,Rozbijałem" się takim z 5 lat Zmienił właściciela ale nadal ma się dobrze. Będziesz zadowolony z modelu
Mirek Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Opublikowano 18 Marca 2010 Żebra od nowości miałem wypaczone względem osi poprzecznej, dlatego nie ażurowałem w obawie przed pęknięciem w czasie lotów,a o kadłubie nawet nie pomyślałem a można było kilka gram ściągnąć.
Mirek Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Dzisiaj trochę podziubałem,chyba już widać koniec jeszcze parę godzin i oblot.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.