Mirek Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Chyba osiem lat przeleżał na szafie aż przyszła jego kolej. chyba dosyć jak na jeden dzień.Czekam na silnik czterotakt,a w sobotę może się uda skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek431 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 no jak na pierwsze wrażenie i osiem lat za sobą to nieźle wygląda czekam na dalsze relacje z budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Szkoda że nie zrobiłes ażurowanych żeber i kadłuba.Wyjdzie troszkę przyciężki ale i tak fajnie lata.,,Rozbijałem" się takim z 5 lat Zmienił właściciela ale nadal ma się dobrze. Będziesz zadowolony z modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Żebra od nowości miałem wypaczone względem osi poprzecznej, dlatego nie ażurowałem w obawie przed pęknięciem w czasie lotów,a o kadłubie nawet nie pomyślałem a można było kilka gram ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Dzisiaj trochę podziubałem,chyba już widać koniec jeszcze parę godzin i oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.