Otte SEBASTIAN Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Czesc mam na imie Sebastian moim hobbi jest modelarstwo samochodowe rc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Witaj na forum. Dla porządku wydzieliłem Twój post do oddzielnego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otte SEBASTIAN Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Witaj tak zech myslal ze cos jest nie tak ale ja i kom. to sa dwie przeciwnosci i dlamnie karzdy ruch na stronie inter. jest jak walka z wiatrakami ale jakos musze stym se rady bo mam male hobbi jakie jest modelarstwo somochodowe rc i tak samemu jest troche ciezko bo tu w niemczech jest ciezko co kolwiek sie dowiedziec jedyne co uslyszysz to wysli do serwisu a serwis jak serwis drogo i niedokladnie a pozatym w grupie jest inaczej mozna wyienic doswiatczenia i zawsze cos sie stworzy jakis model lub znajomosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Witamy na forum, co prawda, my tutaj raczej latamy, ale jest wsrod nas spora grupa modelarzy samochodowych. Na pewno uzyskasz pomoc. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Otte SEBASTIAN Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dzieki za powitanie wiedze ze trafilem pomiedzy zeczliwych ludzi Seb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.