jaaazdek1 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Witam Wszystkich. Jestem Józek Kurowski. Mieszkam w Jastrzębiu Zdroju. Swoją przygodę z RC zacząłem ok 2 lat temu i ciągle aktywnie się w to bawię. Zbudowałem i ulotniłem już 4 samoloty - elektryki. Niestety z braku funduszy kupiłem na początek F4U Corsair TW-748 Made in China. I na tym smaolocie nauczyłem się latać Oczywiście ile przy tym było klejenia, składania itp. :? ale nie poddałem się. Teraz chcę wejść w kolejny etap...w modele spalinowe:-) Mam nadzieję, ze będę mógł liczyć na pomoc kolegó w razie problemów czy nurtujących mnie pytań Pozdrawiam Serdecznie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Cześć Józek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaazdek1 Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Jak mogę założyć nowy temat w kategorii modele spalinowe? Bo tutaj mogę a na innych kategoriach nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Musisz poczekać na moderatora aż doda cię do grupy i w tedy będziesz mógł. Witam i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.