sbogus Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam wszystkich! Mam 16 latek i jestem ze Szczekocin niedaleko Kielc. Modelarstwem bawie sie od niecałego roku i już mam model Flash New EPP Zastanawiam sie nad kupnem samolotu Multiplex Xeno, ale nic nie wiem co do wyposażenia Mógłby mi ktoś doradzić co do silnika, regulatora i serw :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witaj. Tutaj się tylko witamy, a odpowiedzi na Twoje pytanie znajdziesz tutaj http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=22775&highlight=xeno. W podpisie masz błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogus Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Aha widzę :oops: Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witam! Ja jestem z Kielc i chętnie pomogę w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.