Mateusz93 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam wszystkich mam na imię Mateusz,mam 17lat. Mieszkam w Katowicach.Zamierzam latać na muchowcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witaj Mateuszu. Mam nadzieje że będzie się Ci dobrze z nami współpracowało P.S. Na muchowcu.Hmm, fajny teren ale ceny za wstęp już nie. :mrgreen: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz93 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 a co trzeba płacić ,zęby polatać modelem na muchowcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Musisz zapłacić aeroklubowi polskiemu 300 zł chyba (tak było ostatnio) na rok, by tam można było wchodzić i latać. Jest wygodnie no ale niestety te 300 zł na rok to prawie nic, ale ile też będziesz tam latał. Chyba nie cały czas nie Najlepiej pojechać sobie gdzieś Kostuchna lub Podlesie. Masz pola, tam fajnie latasz i niema "tłoku" w powietrzu xD. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.