nikitechi Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam, mam na imię Maciek, mam 19lat. Modelami rc interesowałem się jako mały chłopiec od czasu, gdy pierwszy raz zobaczyłem jak na łące ludzie puszczali modele. Potem jakoś to tak ucichło z racji, że tata powiedział, że niema pieniędzy na takie rzecz jak modele. Ale po kilkunastu latach odwidziało mu się i jesteśmy na etapie kupna aparaturki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam kolejnego modelarza z okolicy. Jak będzie potrzebna pomoc to pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Witam kolegę,swego czasu chodziłem tam na modelarnie i latałem na łące.Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 O dzięki za miłe powitanie:) Pomoc na pewno się przyda;P A póki co już któryś dzień pod rząd czytam forum, żeby dowiedzieć się co niego o tej całej elektronice, tak żeby udało się coś sensownego zamówić w niedługim czasie na hobbycity do mojego toto-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.