Eryk Potocki Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Cześć mam do was pytanie nagle w symulatorze AeroFly Professional Deluxe w głównym menu symulatora wyskoczył mi błąnd na czerwono Warning: no opengl grphics card driver found , czy ktoś z was umie to rozwiązać ? Z góry dzięki za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Do tej pory było OK? Jaki masz system operacyjny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 zainstaluj jeszcze raz sterownik od karty graficznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 do tej pory było ok . mam system microsoft windows 7 ultimate 64-bits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Heh, dziwne, ogólnie to windows 7 64 bit ma problemy z obsługą OpenGL. Wiem bo miałem - poza tym jawnie się o tym mówi. Mając 64b trzeba się przygotować na takie akcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Dziwne, mam w7 64bit i żadnych problemów przez pół roku. A uruchamiałem już niejedną grę. Aerofly chodzi bez najmniejszych problemów. Jak powiedział Norman, pokombinuj ze sterownikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Solidna karta i rzetelny producent Pozazdrościć. Powiem, że po przesiadce na 32 bity jakiekolwiek problemy z grafiką znikły Ja w sumie testowałem tylko CS i Quake 3 Arena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 błąnd Litości popraw to :shock: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 błąnd , Proglemy - jakaś nowomowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Dzięki już rozwiązałem problem zainstalowałem nowe sterowniki i to pomogło . THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.