nikitechi Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Witam, co powinienem zainstalować, aby po włączeniu FSM nie wyskakiwał taki błąd "D3DRM.dll is not loaded" Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 poczytać wymagania!!!!!!!!!! na viscie i 7 nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 no i nic nieda zainstalowanie jakiś plików czy czegoś? ustawienie zgodności też nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 na viscie Poczytać google i forum !!!!! Otóż na Viscie działa !!! Tak na serio, można zrobić, aby na Viscie FMS chodził (wiem, bo sam się męczyłem z tym u kolegi). A co do 7, to nie mam pojęcia. Ale poszukaj na necie - wiem, że są różne biblioteki do podstawienia (do Visty), może się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/d3drm.dll/5.1.2600.0/download.html z tego co pamiętam to wrzuca się do system32 ale nie jestem pewien. Może zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Jeśli jest to ten sam link co w temacie o FSM-im i Viscie to próbowałem już z nim i nie działa niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Miałem ten sam problem na windows 7,i zrobiłem tak: -ściągnołem http://www.dlldump.com/do...0/download.html to -wrzuciłem to folderu z fmsem Później jak włączyłe fmsa to chwile pomyślał i symulator zaczoł normalnie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Mógłbys dać jeszcze raz linka, bo ten coś nie wchodzi?jakiś error jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/d3drm.dll/5.1.2600.0/download.html U mnie ten chodzi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 zawsze możesz emulować system XP np. przy uzyciu VmWare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Dobra dobra:P aż tak w komputerach i systemach nie siedze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 zawsze możesz użyć Virtula PC -> http://www.dobreprogramy.pl/Virtual-PC,Program,Windows,12248.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gmeracz Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 W pierwszej chwili myślałem, że ktoś tu robi przedwczesny żart kwietniowy. Powiedzmy sobie szczerze, że to nie jest symulator, to symulator symulatora. Przeleć się chłopie na jakimś normalnym, płatnym symku i zrozumiesz o czym mowa. Jedyną jego zaletą jest duża baza modeli, ale to wszystko było fajne na kartach VGA, w rozdzielczości 800x600. Dobry symulator wcale nie musi rujnować kieszeni. Ja używam od dawna PhoenixRC, on kosztuje coś ok 79 funtów. To prawie połowa Real Fly De luxe. Ale nie tylko pieniądze są ważne. O ile jeszcze lot samolotem to stosunkowo prosta sprawa, to lot helikiem, a mówię tu o odwzorowaniu fizyki lotu, to już bardzo skomplikowana sprawa. Jednak nie żałuję ani centa wydanego na symka. Pozwala ćwiczyć w bardzo realnych warunkach wszystko to, co potem na polu wychodzi znacznie lepiej, no i bez kraszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.