Koper20 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Mam takie pytanie do kolegów. Orientujecie się może czy ktoś w Polsce zajmuje się produkcją takowych Timerów do modeli uwięziowych. Urządzenie reguluje czas startu silnika, czas rozpędzenia do odpowiednich obrotów silnika oraz czas pracy silnika. Taki urządzenie jest nieodzowne w tej dziedzinie ze względu na brak jakiejkolwiek zdalnej regulacji pracy silnika podczas lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1707 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Nie wiem, czy ktoś się tym zajmuje ale jeżeli zamontujesz na pokładzie typowy regulator silnika, to mogę Ci taki sterownik wyprodukować. Chcesz mieć ustawianie przyciskami i potwierdzanie diodkami ? Jakaś sygnalizacja typu "za 5 sekund startujemy" lub "za 10 sekund wyłączam silnik" itp ? Podaj więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.