ToMarkov Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Hej czy jest ktos na forum kto jest dobry z termodynamiki ? Potrzebuje pomocy z działu bilans substancji.
krzysiek.riese Opublikowano 27 Marca 2010 Opublikowano 27 Marca 2010 czy dobry jestem to nie wiem... ale miałem 4 na studiach z termomechaniki.... może coś będę umiał pomóc..... co potrzebujesz dokładnie?
ToMarkov Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 krzysiek.riese, a juz po egzaminie dizeki za chęci.
ToMarkov Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 wotoma, Z jak zgonów ? heh narazie zero bo obawiam sie ze nie zaliczylem jednak :/
Gość wotoma Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Ach ta młodzież Pierwsze Z - zakuć, Drugie Z - zdać, Trzecie Z - zapić, Czwarte Z - zarz ...... się ze szczęścia, Piąte Z - zapomnieć o zarzy.... się ze szczęścia. Żadnych Zgonów, co najwyżej na drugi dzien po zdanym egzaminie .....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.