ToMarkov Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Hej czy jest ktos na forum kto jest dobry z termodynamiki ? Potrzebuje pomocy z działu bilans substancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 czy dobry jestem to nie wiem... ale miałem 4 na studiach z termomechaniki.... może coś będę umiał pomóc..... co potrzebujesz dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 krzysiek.riese, a juz po egzaminie dizeki za chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ile Z po egzaminie? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 wotoma, Z jak zgonów ? heh narazie zero bo obawiam sie ze nie zaliczylem jednak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ach ta młodzież Pierwsze Z - zakuć, Drugie Z - zdać, Trzecie Z - zapić, Czwarte Z - zarz ...... się ze szczęścia, Piąte Z - zapomnieć o zarzy.... się ze szczęścia. Żadnych Zgonów, co najwyżej na drugi dzien po zdanym egzaminie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.