chr Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Cześć wszystkim Modelarstwem zajmowałem się kilka lat temu , w zeszłym roku powróciłem do hobby , na początek z Raptorem 50 . Latam głównie w Karczewie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesław Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Wita m mam problemy uczestniczyć na forum,przedstawić swój model wbudowie może ktoś mnie poprowadzi za ręke do szczęścia Czesław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam serdecznie wszystkich.Jestem lataczem FPV, na forum zaprosił mnie Kefir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 przemas, Napisz osobny temat. Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.