szpachla Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ... jak w temacie. Chciałem się przywitać i proszę o odblokowanie. edit: Mam na imię Ryszard, lubię frytki i ketchup. Modelarstwem interesuje się od urodzenia. A teraz proszę, odblokujcie mi możliwość napisania posta, gdyby pojawił się człowiek za to odpowiedzialny to proszę niech się uwinie przed świętami. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Święta tuż, tuż a ja dalej nie mogę napisać posta. Czy ta osoba która to odblokowuje zapadła w sen zimowy? Chyba najwyższa pora się obudzić, mamy prawie kwiecień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ta osoba która odblokowuje ma 24h - które jeszcze nie minęły ;] Już możesz pisać. Witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.