rabbitlkr Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 W sobotę była bardzo fajna pogoda do zawisania to aż grzech było nie wykorzystać... http://pa-lo-ok.ovh.org/pliki/video/zawis.htm Tylko, że o mały włos nie pozbawiłem sie silnika:/ Przegrzałem go do tego stopnia, że po zgaszeniu dymił. Powodem była zbyt uboga mieszanka i ot masz babo placek. Cały proces smażenia przeszedł w zasadzie bez objawowo dopiero próba wyjścia z zawisu pokazała nagą prawdę:/ Wstępne oględziny silnika nie wykazały nic niepokojacego, wczoraj były próby odpalania i wszystko działa tak jak należy, także tym razem mi sie upiekło :twisted: model po tym upadku był tylko trochę draśnięty- ułamała sie końcówka płata, 3 minuty zabawy z CA załatwiło sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Kraksą tego bym nie nazwał, ot takie twardsze lądowanie . A zwisik przedni, miło popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.