Mroziu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam, mam na imię Tomek, mam 15 lat i zaczynam dopiero swoją przygodę z modelarstwem (miałem kiedyś mały zdalnie sterowany samolot, jednak jego żywotność trwała tylko tydzień) teraz chcę się zająć poważniejszymi modelami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Cześć. Sprecyzuj bardziej pole skąd bo podkarpackie to spory obszar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroziu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Teraz może być ?;> Mam małe pytanko - znalazłem model, którym chciałbym się pobawić (trzeba wszystkie części kupować na własną rękę itp.), ponieważ średnio się na tym znam, chciałem założyć temat w zakładce "od czego zacząć" i tutaj pojawia się problem, bowiem wyskakuje mi okienko : "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą pisać nowe tematy na tym forum." prosiłbym o wytłumaczenie, o co z tym chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dzięki. Co do nowego tematu spróbuj teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroziu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 już działa, wielkie dzięki i zabieram się do pisania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.